Nybygg

Skal du bygge nytt? Våre håndverkere hjelper deg å realisere byggeplanene.

Skal du bygge nytt? Våre håndverkere hjelper deg å realisere byggeplanene. Etter mange år i bransjen, vet vi hva som må til for å sette opp et flott og funksjonelt nybygg.

Ny bolig – nye muligheter

Et nybygg betyr også nye muligheter. Vi er gjerne behjelpelige under prosjektering med gode råd og tips for ditt nye bygg. Blant annet kan vi se etter smarte løsninger for energiforbruk og romløsninger.

Sammen med dyktige fagpersoner fra andre bransjer, kan vi levere et komplett nybygg som du kan flytte rett inn i.

I Bergmanns Bygg er vi alltid nøye med å følge gjeldende byggeforskrifter. Våre håndverkere har lang fartstid i bransjen, og oppdaterer stadig sine ferdigheter gjennom kursing. Med det kan du være sikker på at hjemmet holder forventet standard.

Hvorfor velge oss?

Erfaring

Vi har lang erfaring innen tømrerfaget. Med lokale tømrere med lang fartstid i bransjen har vi over mange år bygd et rykte for solid håndverk og nøyaktig utførelse i Kongsberg og omegn.

God kommunikasjon

Vi vet hvor viktig god kommunikasjon er for et godt resultat. Samarbeider du med Bergmanns Bygg har du en prosjektleder å forholde deg til gjennom hele prosessen, slik at det blir lettere å holde styr på fremgangen.

Kundeorientert tilnærming

For at vi skal kunne levere resultatet du har sett for deg, er vi nøye med å lytte til dine ønsker og ideer. Vi kan også være behjelpelige med råd og veiledning hvis du skulle ha noen spørsmål.

Ta gjerne en titt på noen av våre tidligere arbeider.

Ønsker du å diskutere ditt neste byggeprosjekt med oss? Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller ring oss direkte. Vi ser frem til å gjøre din drømmebolig til virkelighet.

Bygg med tillit – velg Bergmanns Bygg

Kontakt Bergmanns Bygg AS nå for en uforpliktende samtale om ditt byggeprosjekt. Våre erfarne eksperter står klare til å gjøre drømmene dine til virkelighet.